MAHKEME BAŞKANINDAN İTİRAZ


Yıldırım’ın bu sözlerine itiraz eden Mahkeme Başkanı, “Poşudan dolayı kimseye 11 yıl verilmez. Teröristleri savunma pozisyonuna gelmeyin. O poşu değil. Yüzünü kapatıp eylem yapmışsın. Başka mahkemelerinin verdiği kararları tartışmayalım burada" diye konuştu.


“HAKEM ATAMIŞIM DİYE YARGILANIYORUM"


Aziz Yıldırım, Şener’e “Atanmış hakemi değiştirmişsiniz. Oflu maçında" diye söyleyince, Şener de “Ben Oflu başkanı değilim. Ben Trabzonspor başkanıyım" diye yanıt verdi. Aziz Yıldırım’ın “Öyle yazılıyor. Beni hakem atamışım diye yargılıyorlar. O yüzden söyledim" dedi.


YILDIRIM’DAN GÜLDÜREN ESPRİSİ


Şener’in bir soru üzerine “Biz stada 15 trilyon harcadık. Devletten para tabi ki alacağız. O stad devletin stadı. Bizim değil. Çevresini de süsleyeceğiz..." demesi üzerine Aziz Yıldırım, “Bu süsleme de bizim tarla gibi" dedi. Aziz Yıldırım’ın bu sözleri üzerine Şener ve salondakiler güldü.


‘AZİZ DİNLETİYOR’ LAFI ESPRİ


Şener, “Ben Fenerbahçe’yi yeneceğiz dedi Melih Gökçek. Ben de inşallah dedim. Bu konuda espri yapıyorlar benimle Fenerbahçeli olduğu için. ‘Aziz dinletiyor’ lafı da espriden ibaret" dedi.


“HAKEM PROBLEMİ HER YERDE SÖYLÜYORUZ"


Daha sonra bir avukat Sadri Şener’in hakemlere ilişkin bir telefon tapesini okudu. ‘Bu görüşmede hakem ataması yaptığınız görülüyor’ denilmesi üzerine Şener, “Hakemlerle ilgili her türlü problemi her mekanda söylüyoruz. Bu gayet doğaldır" diye konuştu.


Daha sonra söz alan Şener'in avukatı müvekkiline iddianamedeki suçlamalarla ilgili sorular sorulmasını istedi.  


(BB)