SANIK ACAR: HİKMET KARAMAN İLE MANİSA’DA GÖRÜŞTÜK

Bu konuşmanın ardından sanık Serkan Acar’ın çapraz sorgusu yapıldı. Acar, “Daha önceki savunmalarıma katılıyorum" dedi. Hikmet Karaman ile Manisa’da, Manisaspor- Trabzon maçı öncesi görüştüğünü belirten Acar, “Biz kendisine endişelerimizi bildirdik camiamıza olan baskılardan dolayı. Çevreden gelen duyumlar üzerine başkanımız (Aziz Yıldırım) bu konu ile ilgili konuşmamızı istedi. Gidip görüştük" ifadelerini kullandı.

SERKAN ACAR: DOĞAN ERCAN’IN VERDİĞİ PARAYI İSTANBUL’A GETİRDİM

Sanık Serkan Acar’ın ardından Tuğrul Çağrı Özer’in çapraz sorgusu gerçekleştirildi. Özer, “Ben Ankara’ya yeğenimi askere ziyarete gittim. Orada Doğan Ercan bana para verdi ve bu parayı İstanbul’a götürmemi istedi. Bu paranın iki futbolcunun ön protokol parası olduğunu söyledi. Ben de İstanbul’da teslim ettim" dedi.

DOĞAN ERCAN: KONUŞMALAR HER TARAFA ÇEKİLEBİLİR

Sanık Doğan Ercan ise çapraz sorgusunda suçlamaları kabul etmediğini belirtti. Şike ile ilgili hiçbir konuşmasının olmadığını belirten Ercan, “Benim futbol dışında şike veya teşvik ile bir bağlantım yok" diye konuştu. Mahkeme Başkanının “İlhan Ekşioğlu sana, maçtan önce konuştun mu diyor. Maçtan sonra siz paradan bahsediyorsun. Parayı geri vermeden bahsediyorsunuz. Beceremedim diyorsun" sözleri üzerine Ercan, “Bu konuşmalar her tarafa çekilebilir" yanıtını verdi.

EKŞİOĞLU: TRANSFERDE HER ŞEY MÜBAHTIR

Duruşmada söz alan İlhan Ekşioğlu, “Oradaki konuşmalar seçilerek konulmuş. Öyle olunca da başka manalar çıkıyor. Sadece maçtan önce ve sonraki konuşmalarımız konulmuş. Ben her zaman Doğan ile görüşüyorum" diye söyledi.Kulüp yöneticiliğinin çok iyi bilinmediğini hatta mahkeme heyetinin de bilmediğini belirten Ekşioğlu, “Transferde yasal olan her şey mübahtır. Transferde zaman, nitelik, parayı elden verme gibi konularda sıkıntı olmaz. Biz bu davada bu konuların bilinmemesinin sıkıntısını yaşıyoruz" diye konuştu.


(BB)