"Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 23'ü tutuklu 93 sanık açılan davanın 4. duruşması sona erdi. Mahkeme heyeti, tutuklu sanık İlhan Ekşioğlu'nun avukatı Ersan Şen'in tahliye talebinde bulunma talebinin reddine karar vererek, tahliye yönündeki taleplerin 24 Şubat Cuma günü Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde görülecek duruşmada alınacağına hükmetti.


TUTUKLU SANIKLAR METRİS CEZAEVİ'NE NAKLEDİLECEK


Mahkeme ayrıca, Silivri Cezaevi'ne nakledilen Aralarında Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 20 sanığın bugün yeniden Metris Cezaevi'ne sevk edilemesine, Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Olgun Peker ve Ömer Ülkü'nün de davanın Çağlayan'da görülecek olması nedeniyle Metris Cezaevi'ne nakledilmesini karara bağladı.


20 ŞUBAT'TA ÇAĞLAYAN'DA


Duruşma 20 Şubat Pazartesi gününe ertelendi. Duruşmanın Çağlayan'daki adliyenin en büyük duruşma salonu olan 1. Ağır Ceza Mahkemesi duruşma salonunda görüleceği, salonun Silivri'ye göre daha küçük olması nedeniyle daha az sayıda sanık yakınını salona alınacağı belirtildi.


CT (MK)