Kurtuluş törenlerine katılmak için Erzurum'a gelen AK Parti Milletvekili Adnan Yılmaz, İl Genel Meclisi, Belediye Meclisi ve parti yöneticileriyle birlikte geçen pazar günü merkez Palandöken İlçesi'ne bağlı Maksutefendi Mahallesi'ne gitti. Kentin dışında kalan, 'Sütevleri' olarak bilinen mahallede Muhtar Burhanettin Atmaca'nın bürosunda sorunlarını dinleyen Milletvekili Adnan Yılmaz'a vatandaşlar "Kar yollarımızı kapattı, kimse yolumuzu açmadı" diye yakındı. Erzurum'un Doğu'ya çıkış karayolu kenarında bulunan Mahallenin Muhtarı Burhanettin Atmaca da benzer sorunları iletti.

Mahalleden ayrılan Adnan Yılmaz, vatandaşların sorunlarını Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ve Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'a anlattı. Kar temizleme, ulaşım sorunları hakkında çözümler arayan Yılmaz, dün sabah Palandöken Belediyesi'nden aldığı greydere binerek mahallenin yolunu tuttu. "Hizmet görmüyoruz. Belediye yolllarımızı açmıyor. Kardan yollarımız kapalı olduğu için çocuklarımız okula gidemiyor" diyen vatandaşların karşısına greyderle çıkan Yılmaz, bir süre yolların açılmasına öncülük etti.

Milletvekili Adnan Yılmaz, "Vatandaş 'Kardan yolarımız kapalı' deyince, ben de makineyi alıp geldim. Biz vatandaşın derdini dinleyip çözüm yolu bulmak zorundayız" diye konuştu.



Tİ(KS/SS)