İstanbul'da yaşayan ve Sapanca Güldibi Mahallesi Saray Caddesi'ndeki yazlığına gelen Nart Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Boyacıgil'den haber alamayan ailesi, telefonla ilçedeki tanıdıklarından villayı kontrol etmelerini istedi. Yazlığa gelenler burada tek başına kalan Muzaffer Boyacıgil'i villasının bahçesinde kanlar içerisinde buldu. 112 ambulansı ile Sapanca Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Boyacıgil, buradaki tedavisi sonrasında Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmesine rağmen kurtarılamayarak öldü.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan ön otopside Muzaffer Boyacıgil’in düşmeye bağlı kafatasında çatlak oluşması nedeniyle öldüğü belirlendi. Cumhuriyet Savcılığı kesin ölüm sebebinin belinlenmesi için Boyacıgil’in İstanbul Adli Tıp Kuruma gönderdi.

Boyacıgil'in bulunduğu evin bahçesinde inceleme yapan polis evin arkasında çatıya dayalı bir merdiven buldı. Polise göre çatıda dengesini kaybedip yere düşen Boyacıgil başını yerde mermere çarptı. Bahçede yaklaşık 10 metre sürüklenme izi de bulan polis, Genel Müdür Yardımcısının düştüğünü, daha sonra ayağa kalkarak evin kapısına kadar gitmeye çalıştığını belirledi.



BT(MB/AAA)