Tavukçuyolu üzerindeki Çakmak Spor Kulübü’ne ait spor tesisinde meydana gelen olay şöyle gelişti:

Çakmak İlköğretim Okulu 8’inci sınıf öğrencileri futbol oynamak için tesise geldi. Öğrenciler sahanın boşalması için metal çardağın altında beklemeye başladı.

Kısa sürede çıkan lodos fırtınası nedeniyle çardak önce sallanmaya başladı daha sonra da öğrencileri üzerine devrildi. Olayda Ramazan Sarıdağ (14) ile Alaattin Bayram (14) yaralandı. Özel Erdem Hastanesi’ne götürülen yaralı çocukların yoğun bakım ünitesinde tutulduğu belirtildi. Yetkililer, Ramazan Sarıdağ ile Alaattin Bayram’ın hayati tehlikesinin bulunduğunu belirttiler.

Hastanenin önünde toplanan Çakmak İlköğretim Okulu öğrencilerinin endişeli bekleyişi sürüyor. İkiz kardeşinin durumunun iyi olmadığını söyleyen Salih Bayram, “İnşallah en kısa süre içinde sağlığına kavuşur. Beraber yine futbol oynarız” diye konuştu.

RÜZGAR YERİNDEN SÖKTÜ

Çakmak Spor Kulübü Başkanı Seyfullah Aslantürk, çardağın yere vidayla sabitlendiğini belirterek, “Rüzgar o kadar şiddetliydi ki; metal profilleri yerinden söktü. İki çocuk yaralandı. İkisinde de küçük çizikler vardı. Umarım iyileşirler” dedi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.