Çivril İlçesi'nin Kıralan Beldesi'nde çiftçilik yapan Ali Uysal, 8 ay önce eşiyle sabah çorba yapmadığı gerekçesiyle tartışmaya başladı. Tartışma büyüyünce iddiaya göre Uysal, eşine tokat attı. Ardından kendini kaybeden baba çocuklarını da dövdü. Rabia Uysal, kendisinin ve çocuklarının şiddet görmesi üzerine evi terk edip, jandarmaya şikayetçi oldu ve çocuklarıyla birlikte sığınma evine yerleştirildi.

Bir süre sonra pişman olan Ali Uysal, eşinin ve çocuklarının özlemine dayanamadı. Geri dönmelerini sağlamak için nerede kaldıklarını öğrenmeye çalışan Uysal, eli boş döndü. İki gün boyunca yerini öğrendiği bir sığınma evinin önünde yatan Uysal, sonuç alamayınca Valiliğe gitti. Ancak, bundan da bir sonuç alamadı, başka bir sığınma evine yerleştirilen eşi ve çocuklarına ulaşamadı. Ailesinin kendisini terketmesiyle bunalıma giren Ali Uysal, bir süre psikolojik tedavi gördü. 

CEP TELEFONUMDAKİ FOTOĞRAFLARINA BAKIYORUM

Eşine ve çocuklarına şiddet uyguladığı için pişman olduğunu ve bir daha elini kaldırmayacağını belirten Uysal, "Tartışma sırasında şeker hastası olduğum için kendimi kaybettim. Eşime ve çocuklarıma vurdum. Evi terk ettiler. Sığınma evine yerleşmişler. Eve dönmeleri için yerlerini öğrenmeye çalıştım ancak öğrenemedim. Eşim ve çocuklarımın özlemiyle yanıp tutuşuyorum. Cep telefonumdaki fotoğraflarına bakarak hasret gidermeye çalışıyorum. 8 aydır hiçbirini görmedim. Geri dönmelerini istiyorum. Aklım başıma geldi. Onları düşünmekten aklımı yitireceğim. Hepsinden özür diliyorum. Bir daha elimi kaldırmayacağım. Pişmanım, eşimi ve çocuklarımı çok seviyorum" dedi.



RÇ(AÖ/AK)