Ortaköy Beldesi’nde yaşayan demirci ustası Yaşar Kulaçoğlu, dün akşam saatlerinde evine geldi, eşi Meryem Kulaçoğlu ve iki çocuğuyla yemek sofrasına oturdu. 4 çocuk sahibi olan ve 33 yıldır evli oldukları öğrenilen çiftin arasında sofrada tartışma başladı. Sık sık kavga ettikleri belirtilen çiftin arasındaki tartışma büyüyünce, Meryem Kulaçoğlu, ekmek bıçağıyla eşine saldırdı ve onu vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Yaşar Kulaçoğlu, aldığı bıçak darbeleriyle sofra başında can verdi.

ÇOCUKLAR ŞOKA GİRDİ

Gözleri önünde anneleri tarafından babaları öldürülen çocukların çığlık atması üzerine gürültüyü duyan komşuları durumu jandarmaya bildirildi. Eve gelen jandarma ekipleri, cinayet şüphelisi Meryem Kulaçoğlu'nu bir bağ arazisinde gizlenirken yakaladı. Olay sırasında çiftin diğer iki çocuğunun evde olmadığı belirtildi. Gözaltına alınan Meryem Kulaçoğlu, ilk ifadesinde, "Evlendiğimiz günden beri kavga ediyoruz. Artık bıktım. Ben onu öldürmesem o beni öldürecekti. Eşim beni sürekli dövüyordu. Sofra başında yine kavga ettik, kendimi kaybetmişim. Amacım öldürmek değildi ama ne yaptığımı bilemedim. Eşimi öldürdüğüm için çok pişmanım" dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Savcının incelemesinin ardından Yaşar Kulaçoğlu’nun cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Otopsisi tamamlanan Yaşar Kulaçoğlu’nun bugün ikindide düzenlenecek cenaze namazının ardından Ortaköy Belde Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.



FI(İÖ/CK)