Serik İlçesi'ne bağlı Belek Turizm Beldesi'ndeki Susesi Otel'de yaklaşık 2 saat süreyle sevilen şarkılarını söyleyen Sibel Can, konser öncesi gazetecilerle sohbet etti. Uzun süre sonra ilk konserini Antalya'da verdiğini belirten Sibel Can, 29 Ekim'de Mersin'de konser vereceğini, 3 Kasım'da da Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahneye çıkacağını anlattı. ABD'den yeni döndüğünü hatırlatan Sibel Can, anne ve babasını kaybedenlerin bayramlarda, ayrı özlem çektiğini vurguladı. Can, "Ben de anne ve babasını kaybedenlerdenim. Onları çok özlüyorum. İnsan bayramlarda kendisini yarım ve öksüz gibi hissediyor" dedi.

Antalya'ya gelmeden önce çocukları ve ailenin diğer fertleriyle bayramlaştığını anlatan Sibel Can, "Biz, arefe günü ve bayramın birinci günü bayramlaşırız. Emir ve Melisa ellerimi öptü. Bayram harçlıklarını verdim" diye konuştu. Sahnelerde çok mutlu olduğunu, şarkı söylemeyi çok sevdiğini belirten Sibel Can, 14 yaşından bu yana bulunduğu sahnelerde adeta büyüdüğünü ifade etti.

Sibel Can, Orhan Gencebay onuruna düzenlenen gala gecesine neden katılmadığını soran bir gazeteciye, "Daha önceden planlanmış ABD seyahatindeydim. Oğlum Engin Can, ABD'de okuyor. Okulun 'Aile Haftası' olmasından dolayı orada olmak zorundaydım. Bundan dolayı galaya katılamadım. ABD'den döneli henüz iki gün oldu. Orhan Gencebay'la en kısa sürede görüşeceğim. Orhan Gencebay'ı çok severim. Orhan ağabey çocuklar konusunda çok hassastır. Beni anlar" yanıtını verdi.