SGK Antalya İl Müdürlüğü, işlem yaptırmak için kuruma gelenleri klasik müzik eşliğinde karşılamaya başladı. ADSO'nun katkısıyla düzenlenen etkinlik kapsamında SGK İl Müdürlüğü'nün bekleme salonunda oluşturulan platformda, klasik müzik dinletisi gerçekleştirildi. Kurum girişinde müziği duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kimileri orkestra sanatçılarının icra ettiği klasik müzik eşliğinde işlemlerini yaptırırken, kimileri de kendini müziğin ritmine kaptırdı.

Yaklaşık 2 saat süren konser beğeni topladı. İlk defa bir devlet kurumunda klasik müzik eşliğinde işlem yaptırdıklarını anlatan vatandaşlar, uygulamanın ilginç olduğu kadar güzel ve dikkat çekici olduğunu vurguladı, bu ve benzeri etkinliklerin devam ettirilmesini istedi.

DEVLETİN GÜLER YÜZÜNÜ GÖSTERECEĞİZ

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Selim Erol yaptıkları protokol gereğince artık her hafta çarşamba günleri ADSO'nun değişik konserler vereceğini belirterek, "SGK'yı günde ortalama 5 bin kişi ziyaret ediyor. 14.00-16.00 arası ise en yoğun saatler. Hem personelimiz hem vatandaşlarımızın orkestranın icraatından en iyi şekilde yararlanması için ortak bir projeye imza atmış oluyoruz. Devletin güler yüzünü göstermesi açısından da iyi bir proje olduğunu düşünüyoruz. Bütün halkımızı bekliyoruz" diye konuştu.

UMARIM HERKESE ÖRNEK OLUR

Vatandaşların çoğunluğunun ya emeklilik ya da hastalık nedeniyle SGK'ya geldiğini aktaran Selim Erol, "SGK'ya gelen vatandaşlarımız hayatlarının en zor döneminde bu kapıdan giriyor. Emekli olmak için, hastalıkta, sağlıkta geliyorlar. Bu zor dönemde onlara iyi bir hizmet sunabilmek için bu projeyi hayata geçirdik. Vatandaşlarımız için ayrı bir güzellik olacaktır. Umarım diğer kurumlara da örnek olur" dedi.

HER HAFTA AYRI KONSER

SGK Antalya İl Müdürlüğü'nün vatandaşlara çok sesli müziği tanıtmak ve keyifli bir ortam sağlamak amacıyla uygulamaya geçirdiği etkinlik kapsamında her çarşamba günü 14.00-16.00 saatleri arasında konser düzenlenecek. Üçlü ve dörtlü klasik müzik ekipleri tarafından verilecek konserler gelecek yıl mayıs ayına kadar sürecek.



ÖÖ(SU/CK)