Sezen Aksu'nun, Karaburun Manal mevkiindeki evinden hırsızlık yapılmasının ardından jandarma çalışma başlattı. Jandarmanın araştırmaları sırasında İzmir Emniyeti Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerin de, aynı hırsızlık şebekesine yönelik çalışma yaptığı ortaya çıktı. Jandarma ve polisin yaptığı ortak araştırmada, hırsızların kimlikleri tespit edildi.

İZMİR'DE YAKALANDILAR 

Takip sırasında Karaburun'a giden hırsızlar, jandarma ekiplerini atlatıp, kaçmayı başardı. İlçe sınırlarının terk eden hırsızlara karşı bu kez polis ekipleri harakete geçti. İzmir'de düzenlenen operasyonla, M.K., M.K., F.A. ile O.A. yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, sorguları sırasında Sezen Aksu'nun villasının yanı sıra karıştıkları hırsızlık olaylarını itiraf ettikleri öğrenildi. Şüphelilerin gösterdiği ev ve işyerlerindeki aramalarda ise, aralarında Sezen Aksu'nun villasından alınan iki LCD'nin de bulunduğu çok sayıda televizyon ile elektronik malzemeler ele geçirildi.

BEKÇİ RAHATSIZKEN GİRMİŞLER

Hırsızların Sezen Aksu'nun villasına, bekçinin rahatsız olduğu için gitmediği günü seçip, pencereyi zorlayarak açıp eve girdikleri belirlendi. Polisteki sorguları devam eden şüphelilerin çaldıkları malzemeleri satın alan kişilere yönelik soruşturmanın ise devam ettiği bildirildi.



TY (AÖ/RT)