Olay, bugün saat 09.45 sıralarında meydana geldi. Kent meydanında 8 katlı bir inşaatta meydana geldi. Şiddetli rüzgar sonucu uçan inşaatın çatısı, karşısındaki Hükümet binasının bahçesinde park halinde olan kaymakamlığa ait araçların ve kapalı otoparkın üstüne ve caddeye düştü. Enkaz altında insanların kalmış olabileceği düşüncesiyle Sivil Savunma ve İtfaiye ekipleri enkaz altında arama çalışması yaptı. Kimsenin bulunmaması üzerine rahat bir nefes alınırken, hükümet binası bahçesindeki kaymakamlığa ait 4 araç ile kapalı otoparkın hasar gördüğü tespit edildi.

'BÜYÜK FACİA OLABİLİRDİ'

Yaklaşık 2 saat ulaşıma kapan cadde ise yapılan çalışmalar sonucu yeniden ulaşıma açıldı. Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel ve Belediye Başkanı Abdulkadir Çat da, çalışmaları yerinde inceledi. Kaymakam Sonel, ''Seydişehir büyük bir felaket geçirdi. Ölü ve yaralı olmaması büyük bir şans ve sevindirici bir durum" dedi.

İlçe Mili Eğitim Müdürü Necip Şan da, ''Burası sabah saatlerinde öğrencilerin yoğun olduğu bir yer. Allah'tan sabah okula gidiş saatlerinde olmaması büyük bir şans. Yoksa büyük bir facia olabilirdi'' diye konuştu.



AS(İA/COŞ)