Bulanık Atatürk İlköğretim Okuluna geçen yıl atanan sınıf öğretmeni Sevilay Karahanlı, 14 Şubat Günü, Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan eşi Hüseyin Karahanlı'yı telefonla aradı ve önce sevgililer gününü kutladı. Eşiyle bir süre görüşen Sevilay Karahanlı, intihar edeceğini söyleyerek telefonu kapattı.

Öğretmenin ertesi gün okula gelmemesi üzerine yönetici ve meslektaşları, telefonla da ulaşamayınca evine baktılar. Kapının kilitli olması üzerine durum polise bildirildi. Çilingir yardımı ile eve giren polis, öğretmenin kimlik ve ziynet eşyalarını yanına almadığını gördü. 
Batmanlı olan Sevilay öğretmenin kapalı olan cep telefonunun 16 Şubat günü açılıp çalması, yerinin tespit edilmesini sağladı. Teknik takip sonucu dün saat 18.40'da Alparslan Caddesi'nde bulunan boş bir ahırda baygın halde bulunan ve Bulanık Devlet Hastanesine kaldırılan Sevilay öğretmenin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Öğretmenin birden fazla uyku hapı aldığı, kendine gelince kapattığı telefonu açtığı belirtildi. Bodrum'dan gelen kocası Hüseyin Karahanlı, Bulanık Emniyet Müdürü Ercan Özmen'e teşekkür etti.
 
EA(KS/AAA)