Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Pazarlama Bölümü'nden bu yıl mezun olan ve Kırklareli’nde yaşayan Ümit Baştürk, 6 ay önce Büşra B. ile tanıştı. Ümit Baştürk, sevgilisinin 28 Ağustos olan doğum gününü kutlamak Demirtaş Mahallesi Hastane Caddesi üzerindeki reklam panosunu kiraladı. Üzerine güller içinde ‘Doğum Günün Kutlu Olsun Büşra' afişi astıran genç, özel bir şirkette çalışan sevgilisine sürpriz yaptı.

Ümit Baştürk, sabah işe giden kız arkadaşının bilborddaki yazıyı görünce çok şaşırdığını ve mutlu olduğunu belirterek şöyle dedi:

"Kız arkadaşım Büşra’nın 28 Ağustos doğum günüydü. Onunla tanıştıktan sonra ilk doğum gününü kutlamak için ona güzel bir jest yapmak istedim. Unutulmaz olsun istedim. Ona bu sürprizi hazırladım. Kırklareli’nde daha önce hiç yapılmamış bir şey olsun istedim. İlk olmasını istedim. Arkadaşlarımla fikir alışverişi yaparak bu şekilde karar verdik, güzel oldu. Herkes beğendi. Kız arkadaşım da beğendi çok mutlu oldu. İlk gördüğünde önce şaşırdı sonra çok memnun oldu" dedi.



AÜÜ(LK/COŞ)