Olay, İsmetpaşa Mahallesi Ahivran Sokak’taki Aytoklar Sitesi A blok daire 7’de dün saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Bir markette çalışan Yasemin Gocagül ile eşi işsiz Bahadır Gocagül, bir süre önce boşanma kararı alıp mahkemeye başvurdu. Ancak Bahadır Goncagül, ilk duruşmanın ardından boşanmaktan vazgeçti. Bunun üzerine Yasemin Goncagül, iddiaya göre eşini ikna edebilmek için bir süredir ilişki yaşadığı inşaat işçisi Erhan Söylemez ile dün Aytoklar Sitesi’ndeki eşinin kaldığı eve gitti. Burada karşı karşıya gelen Bahadır Goncagül ile Erhan Söylemez tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iddiaya göre Erhan Söylemez, mutfaktan aldığı bıçakla Bahadır Goncagül’e saldırdı. Söylemez, vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçakladığı Bahadır Goncagül'ü, evin salonunda boğazını keserek öldürdü.

SOKAKTA YAKALANDILAR

Evden gelen çığlıkları duyanlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kapısı açık daireye girdiğinde, koridor ve salonun kan gölüne döndüğünü ve Bahadır Goncagül’ün kanlar içindeki cansız bedenini gördü. Evden iki kişinin koşarak kaçtığını belirleyen polis, diğer birimlere de konuyla ilgili bilgi verdi. İsmetpaşa Mahallesi’nde devriye görevini yapan polis ekibi, Yasemin Goncagül ve Erhan Söylemez'i yakaladı. Bahadır Goncagül’ün cesedi yapılan incelemenin ardından otopsi için Çanakkale Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada elde edilen bulguların Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği belirtildi.

'BEN ERHAN'I SEVİYORUM'

Gözaltına alınan Erhan Söylemez ile Yasemin Goncagül’ün sorgularının devam ettiği, Goncagül'ün ifadesinde , "İlişkide olduğum Erhan ile eve gittik. Eşime, 'Ben Erhan'ı seviyorum, bu evlilik bitmeli' dedim. O da üzerime yürüdü. Sonra bu olay yaşandı" dediği belirtildi.

Sevgililerin, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi



ES(İÖ/COŞ)