Bursa'da yaşayan evli ve 2 çocuk babası Özden Özsüt, eşinden boşanan 28 yaşındaki Melek Özdemir ile ilişki yaşamaya başladı. Bir süre önce dolandırıcılık suçundan hüküm giyen Özsüt, cezaevine girdi.

CEZAEVİNDEN FİRAR

Cezasını Gemlik Yarıaçık Cezaevi'nde çeken Özden Özsut,  sevgilisi Melek Özdemir ile cezaevinden mektuplaşmaya başladı. Bir süre sonra Öztürk'ün kendisinden ayrılacağını öğrenen Özsüt geçtiğimiz hafta cezaevinden firar etti.

SEVGİLİSİNİ EVİNDE VURDU

Firari Özsüt, dün akşam saat 17.00 sıralarında Melek Özdemir'in oturduğu merkez Osmangazi İlçesi Alemdar Mahallesi Karanfil Sokak'taki eve gitti. Özsüt, burada Özdemir'i ikna etmek istedi. Ancak genç kadın, "Sen evli bir insansın. Artık bu ilişkiye son verelim. Yuva yıkan bir kadın olarak yaşamak istemiyorum. Lütfen cezaevine geri dön" diyerek ayrılmakta ısrar etti. Özsüt bunun üzerine belindeki ruhsatsız tabancayı ateşleyerek, Melek Özdemir'i iki bacağından vurdu.

112 VE 155'İ ARADI

Bacaklarından yaralanan sevgilisinin acı içerisinde yardım istemesine dayanamayan Özden Özsüt, 112 Acil Servis'ten yardım istedi ardından da 155'i arayarak ekip çağırdı. Yaralı Özdemir, olay yerinde ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırken, Özsüt genç kadının hastanede tedavi altına alınmasınınardından tabancasıyla polise teslim oldu.

PİŞMANIM

Polise verdiği ifadede pişmanlık duygularını dile getirdiği belirtilen Özsüt'ün, ""Bir anda olanlar oldu. Ne yaptığımı hatırlamıyorum. Melek'in çığlıklarıyla kendime geldim. Polisi ve sağlık ekiplerini aradım" dediği öğrenildi.

Sorgusu devam eden cezaevi firarisi Özden Özsüt'ün ifadesinin ardından adliyeye çıkarılması beklenirken, iki bacağından vurulan Melek Özdemir'in hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.