Gayberli Mahallesi'nde dün 01.30 sıralarında meydana gelen olayda, özel bir şirkette muhasebeci olan Çetin Ağçakoyunlu ile sevgilisi 2 çocuk annesi Nezihe Yavuz arasında iddiaya göre henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma alevlenince Çetin Ağçakoyunlu tabancayla genç kadının göğsüne ateş etti. Yavuz, olay yerine çağrılan ambulansla Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. Ancak yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı.

4 yıl önce eşinden boşandığı öğrenilen Nezihe Yavuz'un katil şüphelisi olarak gözaltına alınan Çetin Ağcakoyunlu, suçlamayı kabul etmedi. Genç kadının sevgilisi olduğunu belirten Ağçakoyunlu, ifadesinde şunları söyledi:

"Olay günü akşam saatlerinde benim arabamda birlikte geziyorduk. Kendisi ile bir arkadaşlığım vardı. Ayrılmak istediğimi söyleyince aramızda tartışma çıktı. Daha önce de çantasında gördüğüm ve ruhsatsız olduğunu sonradan öğrendiğim tabancasını çıkartarak göğsüne dayadı. Beni sevdiğini ve bırakmayacağını söyleyerek aniden ateş etti. Yaşadığım şoku atlatarak hastaneye götürdüm. Fakat yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ben öldürmedim ve çok üzgünüm."

İfadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen katil şüphelisi Çetin Ağçakoyunlu tutuklandı.