Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi'nin 5'inci Mezuniyet Şöleni, dün Kemal Kaynaş Stadı'nda yapıldı. Törene, Vali Yardımcısı Ferhat Burakgazi, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, rektör yardımcıları, öğretim üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Şölen, Beden Eğitimi Spor ve Yüksek Okulu'nun modern dans gösterileriyle başladı. Tören geçişinin ardından okul birincisi olan öğrencilerin isimleri kütüğe çakıldı. Diplomalarını alıp keplerini havaya fırlatan 1 bin 600 öğrenci, mezuniyet sevincini ailesi ve sevdikleriyla paylaştı.

Şölenin sonunda ise şarkıcı Emre Aydın sahneye çıktı. Gecikmeli olarak sahneye çıkan Aydın, ses sisteminin bozuk olması nedeniyle sola gitar eşliğinde iki şarkı söyledi. Ses sisteminin bozulmasıyla mağdur olduğunu belirten Emre Aydın, organizasyon şirketine de tepki gösterdi. Bu sırada sahne önünde fotoğraf çektirmek isteyen bir hayranına da kızan Emre Aydın, ''Arkadaşım ne yapıyorsun? Şimdi fotoğraf zamanı değil. Ben burada bir şey anlatıyorum. Yapma'' dedi.

Ses sistemindeki arızanın giderilmemesi nedeniyle sahneyi terk eden Emre Aydın, ''Böyle bir şeyi hayatımda ilk defa yaşıyorum. Ne olur beni anlayın. Size söz; Karaman’a bir konser borcum olsun. Şimdi gitmek zorundayım'' dedi.

Şarkıcının sahneyi terk etmesinin ardından Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemal Esengün ile ses sistemi çalışanları arasında tartışma çıktı. Öğrenciler de duruma tepki gösterdi.



SÖ(İA/CK)