Şampiyonluk düğümü 12 Mayıs Cumartesi günü Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda ikili ezeli rakibin karşılaşması sonunda çözülecek. Bu sezon iki ekip araında oynanan maçlarda her iki takım da birer galibiyet alırken, bir derbi de berabere sonuçlanmıştı.


Futbolseverlerin heyecen ile beklediği Süper Final'in "Süper Final'ini" canlı izlemek isteyen Sarı Lacivertli taraftarlar biletlerin satışa çıkmasını heyecan ve merakla bekliyorlar. Heyecanlarının sebebini söylemeye gerek yok ancak meraklarının nedeni bilet bulup bulmayacakları oldu.


12 Mayıs'da 50 bin 530 kapasiteli Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın tamamen dolması beklenirken, 15 bin bilet için yüzbinlere yaklaşan bir talep olmasının normal karşılanacak bir hale geldi. Satışa çıkacak yaklaşık 15 bin bilet için çok büyük rakamları ödemeye hazırlanan taraftarlar bir an önce biletlerine kavuşmanın hesaplarını yapıyorlar.


Yaklaşık 30 bin koltuğun kombine olarak sezon başında satıldığı Sarı Lacivertli kulüpte, normal sezonda oynanan Galatasaray derbisinin bilet fiyatları şu şekildeydi:


Telekom ve Migros kale arkası tribünleri: 66 Lira


Fenerium üst H-I blok: 132 Lira


Fenerium üst C-D-F-G blok: 154 Lira


Fenerium alt G Nissan blok: 205 Lira


Fenerium alt B nesine.com blok: 255 Lira


Fenerium alt F nesine.com blok: 255 Lira


Fenerium alt C-E blok: 305 Lira


Fenerium alt D Ford blok: 315 Lira


KOMBİNE KİRAYA VERİLİR


12 Mayıs'taki derbi için Sarı-Lacivertli kulübün açıklayacağı bilet fiyatları merakla beklenirken, taraftarların en fazla kaç TL ödeyerek stada girecekleri karşılaşma öncesi belli olacak. Gişede bilet bulamayanların son adresi karaborsa. Burada da baş fiyat 1000 TL'den başlayıp artacak. Daha sonra kombinesini kiraya verenler ateş pahası kartlarıyla cumartesi günü bir geceliğine zengin olmanın planını yapıyor.


(BB)