Körfez İlimtepe İlköğretim Okulu'nda geçen hafta sözleşmeli olarak göreve başlayan sınıf öğretmeni Serpil Kömürcü, dün sabaha karşı merkeze bağlı Çubuklu Osmaniye Köyü yakınlarında 2 kolu ve bir ayağı kırık, kafatasında çatlaklar ve yüzünde neyle açıldığı belirlemeyen bir yara ile yol kenarına atılmış cesedi bulundu. Yapılan incelemede genç öğretmenin ölümünün iç kanama sonucu meydana geldiği tespit edildi.

Serpil Kömürcü'nün KPSS'den 74 puan aldığı için ataması yapılmadığı ve bu nedenle de Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne sözleşmeli öğretmen başvurusu yapması sonucu İlimtepe İlköğretim Okulu'na görevlendirildiği öğrenildi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan jandarma ve polis ekipleri kentteki Mobese kameralarını incelemeye aldı, Serpil öğretmenin cep telefonunda en son görüştüğü kişileri tespit etmek amacıyla araştırma başlattı. Serpil öğretmenin, olaydan önce babası Temel Kömürcü'ye okul müdürü ile geç kalma yüzünden tartıştığını söylediğinin öğrenilmesinin ardından ise İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İlimtepe İlköğretim Okulu Müdürü Tamer Terzi'nin ifadesini aldı.

Bugün Derince Merkez Camii'nde kılınan öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Serpil Kömürcü'nün cenazesi ise Derince Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.



EA,OU(MB/SS)