İzmit merkeze bağlı Çubukluosmaniye Köyü yakınlarında geçen 2 Ekim'de sabaha karşı kolları kırılmış ve başında darbe izlerine rastlanan yol kenarına atılmış geç bir kadın cesedi bulundu. Yapılan incelemede genç kadının İlimtepe İlköğretim Okulu'na birkaç gün önce sözleşmeli olarak göreve başlayan Serpil Kömürcü adlı öğretmen olduğu anlaşıldı. Polis ve Jandarma ekipleri cinayeti çözmek için seferber olmalarına rağmen 9 gündür önemli bir ipucuna ulaşamadı.

400 KAMERA KAYDI TEK TEK İNCELENİYOR

Jandarma ve polis ekipleleri cinayetin aydınlatılması amacıyla çalışmalarını sürdürürken kent merkezinde bulunan 400 mobese kamera kayıtları inceleme altına alındı. Serpil öğretmenin öldürülmeden önce saat 18.00 sıralarında Belsa Plaza mevkiinde annesinin yanından ayrıldıktan sonra kimlerle görüştüğü ve öldürülmeden önce nerelere gittiği araştırılıyor.

TELEFON KAYITLARI ARAŞTIRILIYOR

Cinayeti aydınlatmak için titizlikle çalışan jandarma, ekiplerinin ayrıca telefon kayıtlarını da incelemeyi sürdürüyor. Kent merkezinde cep telefonuyla yaptığı bir görüşmeden sonra sinirlendiği ve çevrede bulunan otomobilleri tekmelediği iddia edilen genç öğretmenin en son kimlerle telefon görüşmesi yaptığı araştırılıyor. Jandarma ekipleri, Serpil Kömürcü'nün kullandığı GSM operatöründen telefon kayıtlarının listesini istediği öğrenildi.



EA(MB/AAA)