İzmit'e bağlı Çubukluosmaniye Köyü yakınlarında geçen 2 Ekim günü 25 yaşındaki Serpil Kömürcü'nün cesedi bulundu. İlimtepe İlköğretim Okulu'nda sözleşmeli sınıf öğretmeni olarak göreve başladıktan 4 gün sonra öldürülen Serpil Kömürcü'nün başında darbe izi, kolları ve bir ayağının kırık olması nedeniyle dövülerek öldürüldüğü anlaşıldı.

Cinayeti çözmek için seferber olan polis ve jandarma, kentteki 400 güvenlik kamerasını inceledi. Serpil Kömürcü'nün olay günü yengesinin yanından sinirli bir şekilde ayrıldığı, daha sonra bir araca bindiği saptandı.

Kamera görüntülerinde aracın plakası net görünmediği için TÜBİTAK'ta özel yöntemle belirgin hale getirildi. Serpil Kömürcü'nün bindiği aracın, bir fabrikada yemek hizmeti veren firmada aşçı olarak çalışan Selami K.'ya ait olduğu bilgisine ulaşıldı.

Cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan Selami K. ifadesinde, Serpil öğretmeni Kandıra'ya götürmek için aracına aldığını, ancak garip davranışlarda bulunması nedeniyle yolda ona tokat atıp araçtan attığını söylediği öğrenildi.

Emniyette sorgusu devam eden Selami K., işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.