Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde yaşayan Serkan Kökçek, bugün saat 08.30 sıralarında görev yaptığı Kemalpaşa’ya bağlı Sarılar Köyü Ortaokulu’na gitmek üzere 42 AV 581 plakalı otomobiliyle yola çıktı. Bekar olan Kökçek, Gökçeyurt Köyü yakınlarına geldiğinde, aracının direksiyon kontrolünü yitirdi. Kontrolden çıkan otomobil takla atarak, yol kenarındaki ağaca çarparak durabildi. Bu sırada açılan kapıdan 30 metre uzağa fırlayan Kökçek ağır yaralandı. Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Turgutlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kökçek, doktorların müdahalelerine rağmen 3 saat sonra yaşamını yitirdi.

Sporcu kişiliği ve hayvan sevgisiyle bilinen Kökçek'in, kurduğu çiftlikte köpek eğitimi verdiği için çevresinde, 'Köpeklere fısıldayan adam' olarak tanındığı belirtildi. Kökçek, bu yönüyle ilçedeki pek çok yerel gazetede haber konusu olmuştu.

Acı haberi alan Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Murat ve Cihan’ın öğretmen arkadaşları hastaneye akın etti. Gözyaşları sel olurken Cihan’ın cenazesinin toprağa verilmesi için Güneydoğu’da subay olarak görev yapan kardeşi Semih Kökçek’in gelmesinin beklendiği öğrenildi.