Kadıköy Belediyesi tarafından Dumlupınar Mahallesi'ne yaptırılan Zehra-Mustafa Yüksel Mamografi ve Kadın Sağlığı Merkezi'nin açılışına, CHP Genel Başkanı'nı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk ile eşi Sevgi Öztürk katıldı. Açılıştan önce konuşma yapan Selvi Kılıçdaroğlu, “Başkanımız açılacak bina ile ilgili her şeyi anlattı. Benim bir şey söylememe gerek yok. Sizlerle birlikte olmaktan dolayı mutluyum. Kadınlarımıza ve çocuklarımıza yönelik bir çalışma. El ele verirsek her şeyin çok güzel olacağına inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun diyorum" diye konuştu.

Kadınların sağlığına dikkat etmesi gerektiğini söyleyen CHP'li Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk de Mamografi ve Kadın Sağlığı Merkezi hakkında bilgi verdi.

Konuşmaların ardından momografi binasının açılışı yapıldı. Selvi Kılıçdaroğlu sağlık merkezinin yapılmasında emeği geçen hayırsever Zehra-Mustafa Yüksel çiftine plaket verdi. Açılıştan sonra binayı gezen Kılıçdaroğlu, şiddet gören kadın ve çocuklar için yaptırılan Kadın Konuk Evini'nin açılışını yapmak üzere buradan ayrıldı.


(BB)