Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği tarafından yapılan istihbarat çalışması sonrasında bir evin bahçesinde esrar maddesi yetiştirilip piyasa sürüldüğü öğrenildi. Takibe alınan ev sahibi S.D.'ye (38) ait 2 ev ve 1 işyerine operasyon düzenledi. Gözaltına alınan S.D.'nin 2 evinde ve 1 işyerinde polis ekiplerinin yaptığı aramada evin bahçesinde ekili halde bulunan 15 kök dişi hint keneviri ve yine evinde işlenmiş vaziyette satıma hazır 508 gram esrar bulundu.

Asayiş Büro Amirliği tarafından aynı gün bir istihbaratı değerlendiren ekipler ilçe merkezinde uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisini aldı. Çalışma başlatan ekipler sanayi kavşağında belirlenen otomobili takibe aldı. Polisten kaçan aracı uzun süren kovalamaca sonrası yakalanırken araç içinde olan A.K (49), N.K. (45) ve E.E (40) isimli şahıslar gözaltına alındı. Araçta yapılan kontrollerde içime hazır vaziyette 1 kilo 30 gram esrar ele geçirildi.

 Yapılan iki ayrı operasyonda yakalanan 4 şüpheli ifadeleri alınmak üzere Selçuk Emniyet Müdürlüğüne götürülürken bahçede ekili 15 kök dişi hint keneviri ile 1 kilo 538 gram esrara el konuldu.

 

YY (RT)