Afyonkarahisar Belediyesi Meclisi'nin ekim ayı toplantısı, Belediye Başkanı Ak Partili Burhanettin Çoban başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. 27 gündem maddesiyle toplanan mecliste, 500'üncü İstihkam Komutanlığı'ndaki mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit düşen 25 askerden Astsubay Kıdemli Başçavuş Bedri Nayim, Astsubay Kıdemli Çavuş Murat Düger, uzman çavuşlar Hüseyin Apaydın ve Cüneyt Akkuş'un adlarının, ilde ikamet ettikleri sokaklara verilmesi konusu görüşüldü. Toplantıda terörle mücadele sırasında şehit düşen Afyonkarahisarlı rütbeli personelin adlarının da cadde ve sokaklara verilmesi ele alındı.

Meclisin oybirliğiyle aldığı kararla, patlamada şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Bedri Naim'in adı Zafer Mahallesi'nde, Astsubay Kıdemli Çavuş Murat Düger ile uzman çavuşlar Hüseyin Apaydın ve Cüneyt Akkuş'un adları da Kanlıca Mahallesi'nde oturdukları sokaklara verildi.

Terörle mücadele sırasında şehit düşen Afyonkarahisarlı Piyade Üsteğmen Murat Hasırcıoğlu'nun adı Selçuklu Mahallesi'nde, Piyade Üsteğmen Sami Çiftçi'nin adı ise Nazmi Saatçi Mahallesi'nde bir sokağa verildi.



MA(SU/CK)