Şehit Jandarma Komando Üsteğmen Gökhan Korkut'un Türk bayrağına sarılı tabutu, saat 10.00'da Akdeniz Üniversitesi Hastanesi morgundan askeri heyet tarafından alınarak, Erenköy Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Şehit Üsteğmen Korkut'un cenazesini, burada yaklaşık 2 bin kişilik topluluk karşıladı. Evin önüne getirilen cenaze, sokak ortasına kurulan masaya konuldu. Burada dualarla karşılanan Üsteğmen Korkut'un tabutunun etrafını saran vatandaşlar şehit için dua okurken, terörü lanetledi.

TABUTA SARILIP GÖZYAŞI DÖKTÜLER

Şehit Üsteğmen Gökhan Korut'un, Korkuteli İlçesi'nden gelen nişanlısı öğretmen Zeynep Çakallar, annesi Leyla, babası Veli Korkut ile kardeşleri Oğuzhan ve Mustafa Korkut, tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

Şehit Jandarma Üsteğmen Gökhan Korkut'un cenazesi, daha sonra cenaze töreni için Muratpaşa Camii'ne götürüldü.

ATSO MECLİSİ TOPLANTISI ERTELENDİ

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) kasım ayı meclis toplantısı, şehit Üsteğmen Gökhan Korkut'un cenaze töreni namazı nedeniyle açılışı yapılarak gündem görüşmeleri bir sonraki güne bırakıldı. ATSO Meclis Başkanı Ali Rıza Akıncı, Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, yönetim kurulu ve meclis üyelerinin katılımıyla ATSO Meclis Salonu'ndaki toplantının açılışı, Meclis Başkan Vekili Ali Bahar tarafından yapıldı.

Meclise şehit cenazesine topluca katılım için önerge veren ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, kasım ayında da yine birçok şehit haberi ile sarsıldıklarını söyledi. ATSO Başkanı Budak'ın önergesi üzerine 4 meclis üyesi söz aldı. Meclis üyeleri, ölüm oruçları dev puntolarla haber yapılırken, şehit haberlerine aynı hassasiyetin gösterilmesini eleştirdi.

Başkan Budak'ın önergesi oybirliğiyle kabul edildi ve cenaze töreni için otobüsle toplu olarak Muratpaşa Camii'ne gidildi.