Şehit polis Yavuz Selim Arslan'ın Göksun'a bağlı Bozhüyük Beldesi Yavuz Selim Mahallesi'nde oturan babası Mehmet ve annesi Gülşen Arslan'a acı haberi Kaymakam Vekili Faik Arıcan, Göksun Belediye Başkanı Ramazan Hurç, Göksun Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Şener İzci'den oluşan heyet verdi. Oğullarının şehit düştüğü haberiyle sarsılan Gülşen ve Mehmet Arslan çifti, gözyaşlarına boğuldu. Evlat acısını derinden hisseden çifti, Kaymakam Vekili Faik Arıcan teselli etti. Şehidin adını taşıyan mahallede yaşayan komşuları ve yakınları, evin balkonuna Türk Bayrağı astı.

Mahalleye gelen sağlık ekibi, 4 çocuk annesi Gülşen Arslan'ı ve iki kız ve bir erkek kardeşine sakinleştirici iğneler yaptı.

Şehit yakınları beldede hayvancılık yapan ailenin en büyüğü olan Yavuz Selim Arslan'ın okumayı çok sevdiğini, geçmişte elinden kitabı düşürmediğini belirterek, "Bozhüyük Çok Proğramlı Lisesi'nde okurken, ailenin yetiştirdiği hayvanları da otlatmaya götürürdü. Doğayı ve kitap okumayı çok severdi" diye konuştu. 4 yıllık polis Yavuz Selim Arslan'ın dağların zirvesinde elindeki silahıyla çektirdiği Facebook'taki kapak fotoğrafı hatıra kaldı. Şehit Arslan'ın, 25 Şubat'ta eklediği bu fotoğrafın üstünde "Varlığım, Türk varlığına armağan olsun..." yazdığı görüldü. Şehidin yakınları ve arkadaşları Facebook'taki fotoğrafının altına "Öyle de oldu yavuzum. Mekanın cennet olsun. Allah ailene sabırlar versin. Nur içinde yat" yazarak duygularını paylaştı.



LY(OA/İD)