Şehit Kılıç için bugün Kocatepe Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile çok sayıda siyasetçi ve komutanlar ile şehidin babası Satılmış, annesi Fatma, kız kardeşleri Hanife, Didem, Melda, nişanlısı Filiz Şahin ile vatandaşlar katıldı.

İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra şehit onbaşı Kılıç'ın cenazesi bir süre top arabasında taşındı. Buradaki törenin ardından şehit Kılıç'ın cenazesi, Cebeci Şehitliği'nde toprağa verildi.

NİŞANLIDAN AY YILDIZLI VEDA

Törene katılan şehidin 6 ay önce nişanlandığı Filiz Şahin, metanetini korurken, omuzuna attığı kırmızı-beyaz şalıyla dikkat çekti. Şehidin annesi Fatma ile babası Satılmış ise son yolculuğuna uğurlananan oğullarının nişanlısının elini bırakmadılar. Şehit ailesinin metanetini koruduğu törene yaklaşık 1000 kişi katıldı. Vatandaşlar tören sırasında dev Türk Bayrağı da açtı.



ÜK(ÜK/AAA)