Afyonkarahisar’da geçen 5 Eylül günü meydana gelen patlamada şehit olan er Bayram Uluer’in cenazesi, Ankara'dan karayoluyla memleketi Çorum’un Uğurludağ İlçesi Üçdam Köyü’ne getirildi. Köy mezarlığı yanındaki boş alanda yapılan törene Vali Sabri Başköy, Tokat Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali Özkara, Çorum Garnizon Komutanı Jandarma Albay Hakan Saraç, Ak Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı ve Murat Yıldırım, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, askeri erkan ile yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

2 çocuk babası 43 yaşındaki Arif Uluer ise şehit oğlunun ardından gözyaşlarına hakim olamayarak ağladı. Acılı babayı Vali Başköy ile yakınları tesilli etti. Fenalık geçirip bayılan anne 41 yaşındaki Nurdane Uluer'e ise yakınlarının yardımıyla ambulansa götürülerek müdahale edildi. Köy mezarlığının yanındaki boş alanda öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından şehidin cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ailenin tek erkek çocuğu olan ve sivil hayatta babasının mesleği kepçe operatörlüğü yapan er Bayram Uluer’in 6 ay sonra terhis olacağı belirtildi.