ADD Antalya Şubesi üyeleri, Attalos Heykeli önünde bir araya geldi. Yağmurlu havada gerçekleştirilen anma etkinliğine ADD üyeleri, şemsiyeleriyle katıldı. Etkinlikte konuşan ADD Antalya Şube Başkanı İbrahim Daş, Mustafa Kubilay, Muammer Aksoy, Uğur Mumcu, Ahmet Taner Kışlalı gibi binlerce vatanseverin, vatanın bütünlüğü, milletin birliği için şehit verildiğini söyledi.

ABD emperyalizminin vatanı ve ulusu kan ile gözyaşına boğduğunu kaydeden Daş, "Yerli işbirlikçiler eliyle tarih, kültür, dil ve yurt birliğimiz parçalanmak istenmektedir. Cumhuriyet tarihimizin eh şanlı dönemleri 'katliam', 'soykırım' diye adlandırılarak önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk ulusunun gönlünden sökülüp atılmak istenmektedir" diye konuştu.

Türk ulusunun, AK Parti hükümetinin Suriye politikası ve anayasanın değiştirilmesine karşı olduğunu dile getiren Daş, siyası partiler başta olmak üzere tüm demokratik kitle örgütlerine, vatanın ve milletin birliği için ortak mücadele yapma çağrısında bulundu. Daş, her koşulda ulusal birliğin korunmasında kararlı olduklarını söyledi.