Şehit Aydın'ın acı haberinin duyulmasının ardından Keçiören Etlik Mahallesi Kıvrımlı Caddesi Oğultürk Sitesi'ndeki baba evine adeta ateş düştü. Şehidin annesi Belgüzar ile babası emekli Başçavuş Erdoğan Aydın oğullarından aldıkları acı haberle yıkıldılar. Baygınlık geçiren anne Belgüzar Aydın'a sağlık ekipleri müdahale etti. Anne Belgüzar Aydın, "Yiğidimi ateşe attılar, ben şimdi sensiz ne yapacağım" diye gözyaşları döktü. Şehidin kız kardeşi Ayşe ise basın mensuplarına dönerek, "Evine su alıp dönerken vatan için öldü, bunu bilin. Vatan için öldü" diye gözyaşı döktü.

Şehidin öğretmen olan eşi Feyda Aydın, cenazeden önce geldiği Ankara'da gözyaşları dökerken, görevli kadın asker yardımıyla zor ayakta durabildi. Şehit astsubayın 5 aylık Erdinç Efe ve 5 yaşında Erdoğan Ege adlarında iki çocuk babası olduğu öğrenildi. Minik Erdinç Efe kundağında aile yakınları tarafından taşınırken, Erdoğan Ege ise herşeyden habersiz oyun oynadı.

MAHALLE TÜRK BAYRAKLARIYLA DONATILDI

Bu arada haberin duyulmasının ardından şehidin yakınları ve komşuları da eve gelip ailenin acısını paylaştı. Şehidin evine büyük bir Türk Bayrağı asıldı. Mahalle sakinleri de evlerinin balkonlarına ve camlarına Türk Bayrakları asması dikkat çekti. Keçiören Belediyesi yetkilileri ise şehidin evinin önüne taziye çadırı kurdu.