Atatürk Parkı'nda düzenlenen sünnet şenliğine Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemalettin Akdoğan ile birlikte 'Adını Feriha Koydum' dizisinin 'Emir'i Çağatay Ulusoy ve Barış Kılıç ile eski FIFA kokartlı hakemlerden Selçuk Dereli katıldı. Ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy ve Barış Kılıç daha sonra 400 çocuğa kirvelik yaptı.

Bir dönem Fenerbahçe Spor Kulübü'nde Futbol Şubesi sorumlusu olarak da görev yapan Sadettin Saran, Kırıkkaleliler'in büyük katılımıyla coşku içinde geçen Sünnet Şenliği'nde, sünnet çocuklarının kıyafetlerini karşılarken, Fenerbahçe forması hediye etmeyi de ihmal etmedi.

Kırıkkale Atatürk parkında yapılan sünnet şölenine katılan oyuncular Çağatay Ulusoy ve Barış Kılıç ise hayranlarının hücumuna uğradı. Çağatay, "İlk kez geldiğim Kırıkkale'de görülmemiş bir sevgi seliyle karşılaştım" dedi. 

Sadettin Saran, gelecek dönemlerde Fenerbahçe Spor Kulübü'ne başkanlık için aday olup olmayacağıyla ilgili bir soruya ise "Şu anda bir başkanımız var ve kongre yok. Bekliyoruz ne olacağını. Çıkacak kararlar inşallah Fenerbahçe lehine olur. Şu anda adaylık konusuna girmeyelim" demekle yetindi.