Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan ve bir üst rütbeye yükselen 28 personel için Polisevi’nde tören düzenlendi. Törene katılan Vali Celalettin Güvenç, kamu görevinin önemine değinerek, polisin halkla ilişkilerine daha da dikkat etmesi gerektiğini söyledi. Vali Güvenç şöyle konuştu:

"Ben geçen sürede sözden çok daha önemli işlere imza atmış bir kadronun huzurunda olmaktan dolayı çok mutluyum. Allaha şükür 4 Nisan Öcalan’ın sözde doğum gününde, 21 Mart Nevruz’da, en son olarak cezaevi olaylarını bu şehir ve Türkiye kazasız atlattı. 4 Nisan'da önceki yıllar gibi ölüm olmadı. Bu sizlerin eseridir ve sizlerin başarısıdır. Ama bir öz eleştirim olacak. Özellikle halkla ilişkilerimizde biraz daha dikkat edelim. Bütün arkadaşlarımızdan ricamız biraz daha dikkat diyorum. Dışarıdan söz söylemek kolay ama cezaevi içerisinde, miting alanlarında neler yaşanıyor biz biliyoruz" dedi.

SEVİNÇ HÜZÜN BİRARADA

Rütbe yükselten memurları kutlayarak başarılarının devamını dileyen İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ise, "Arkadaşlarımızın terfi ederek bir üst rütbeye yükselmelerini sevinçle karşılarken, aramızdan ayrılacak olan arkadaşlarımızın da burukluğunu yaşıyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından bir üst rütbeye terfi eden personeller sahneye çağırılarak aileleri ve protokol tarafından Apoletleri takıldı.

ÖP (SSA)