KÖY- DES ve İl Özel İdaresi 2012 Yatırımları Değerlendirme toplantısı, Valilik konferans salonunda yapıldı. Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç'in başkanlığında yapılan toplantıya ilçe kaymakamları, vali yardımcıları, İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ile daire amirleri katıldı. 2011 yılında yapılan çalışmalar ve 2012 yılında gerçekleştirilecek olan projeler hakkında İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu'nun sunum yaptığı toplantıda Vali Celalettin Güvenç, ilçe kaymakamları ve kurum müdürlerinden devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Toplantı bitiminde açıklama yapan Vali Celalettin Güvenç, KÖY-DES projesi kapsamında 2012 yılı içerisinde öncelikli olarak asfalt sorununu çözmeyi planladıklarını söyledi. Güvenç, "Çalışmalarımızı planlı ve programlı bir şekilde yürütüyoruz. Bu yıl 188 kilometresi il merkezinde olmak üzere toplam 763 kilometre köy yolu asfaltlamayı hedefliyoruz" dedi.

Toplantının ardından Kilis Valisi Yusuf Odabaş, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç'i makamında ziyaret etti. Şanlıurfa ve Kilis valilerinin görüşmesine GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil de eşlik etti.



ÖP(HK/BT)