Ünlü oyuncu Kadir İnanır'ın bugün Okmeydanı Memorial Hastanesi'nde geçirdiği ameliyat sonrası sanatçı dostları ziyaretine geldi. İnanır'ı ziyarete gelen iş adamı Yılmaz Ulusoy, basına yansıyan kanser söylentilerinin gerçek olmadığını ifade ederek, İnanır'ın bu sabah bir bel fıtığı ameliyatı geçirdiğini ve şu anda sağlığına kavuştuğunu kaydetti.


İnanır'ın cuma günü akciğerinden bir ameliyat daha olacağını anlatan Ulusoy, "Kendisi akciğer kanseri değil. Lokal bir operasyon olacak. Kesinlikle kötü, habis bir şey değil. Kim ne söylerse söylesin. Aramızda çok yaş farkı yoktur ama o oğlum gibidir. 40 seneyi aşkın dostluktan öte baba oğul gibiyiz. Sağlık öyle bir şey ki, bir gün tahlil yaptırıyorsunuz gayet iyisiniz, bir grip oluyorsunuz başka şeyler çıkıyor. Akciğerinde kötü huylu olmayan bir kist var, cuma günü o alınacak. Kesinlikle kötü bir şey yok. Kadir, gelecek hafta çok sağlıklı olarak kalkıp, yürüyecek ve normal hayatına devam edecek" diye konuştu.


ŞU ANDA ÇOK İYİ DURUMDA


Hastaneye gelen sanatçı Orhan Gencebay da, ziyaretin ardından İnanır'ın moralinin yüksek olduğunu aktararak, "Neticede bir ameliyat geçirdi. Bir süre burada kalacak. Şu anda durumu çok iyi, kendisiyle sohbet ettik, fıkralar anlattık. Kanserin olasılığından bile bahsetmedik. Her kafadan bir ses çıkıyor. Her şeye inanmamak lazım. O şu anda çok iyi durumda" dedi.


İnanır'ı kızı Ahu Anjelik Alojtonj ile birlikte ziyarete gelen oyuncu Ahu Tuğba ise, "Şu anda sağlığı çok iyi, çok güzel ve güçlü bakıyor. Gözlerinin ışığı yetiyor. Çok kuvvetli ve tahmin ediyorum çok hızlı, çok çabuk ayağa kalkacak" diye konuştu. Ünlü oyuncuyu, yeğenleri teknik direktör Erdoğan Arıca ve Levent İnanır da ziyaret etti.


DG-İT (MK) (FOTOĞRAF)