Motor sporlarında yurt içi ve yurt dışında kazandığı yarışlarla adını dünyaya duyuran genç motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, kazandığı yarışları memleketi Alanya'da gösteri yaparak kutladı. En büyük destekçisi, motosiklet şovmeni 'Tek Teker Arif' lakaplı babası Arif Razgatlıoğlu gösteri sırasında arkadaşlarıyla birlikte oğlunu yalnız bırakmadı. Art arda Bulgaristan, Yunanistan ve Belçika'da 1'inci, Hollanda'da 2'nci ve Almanya'da 3'üncü olan Razgatlıoğlu, başarısını Alanya'da yaptığı mini gösteriyle kutlamayı tercih etti.

Alanya Belediyesi arkasındaki konser alanında ve Galip Dere Plajı'nda kendisini izleyenlere nefes kesen bir gösteri sunan Razgatlıoğlu, plajdaki tatilcilerden de ilgi gördü. Genç motosikletçinin gösterisini izleyen Rus şarkıcı Alida Konchehks ve ablası Alisa Konchekks, genç yaşına rağmen çok başarılı buldukları Toprak Razgatlıoğlu'nu öperek kutladı.

KENAN SOFUOĞLU'NUN YOLUNDA

Razgatlıoğlu, yurt dışında yarışların hayli zorlu geçmesine rağmen kategorisindeki klasmanda ilk 3'te yer aldığını belirtti. Toprak Razgatlıoğlu, "Önümüzdeki günlerde Almanya'da yapılacak yarıştan kesinlikle 1'inci döneceğim. Yarışa bu hedefle hazırlanacağım. Türkiye'deki yarışlarda başarılı sonuçlar elde ederek genelde 1'inci oluyorum. Gittiğim her yarışta ülkemizi en iyi şekilde temsil edip, bana büyük destek veren dünya şampiyonumuz Kenan Sofuoğlu'nun yolundan ilerliyorum" dedi.

Tarihi Alanya Kalesi'nde bisiklet binerek formda kalmaya çalıştığını zaman zaman da helikopter pistinde antrenman yapma şansı olduğunu dile getiren Razgatlıoğlu, plajda ilk kez yaptığı şovunun beğenilmesinden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

DOĞUŞTAN ANTRENMANLI

Oğlunun yurt dışında çok iyi yarışlar çıkartarak ilk 3'te yer aldığını söyleyen Arif Razgatlıoğlu ise "Toprak çok iyi durumda. Dünya şampiyonumuz Kenan Sofuoğlu'nun yolunda ilerliyor. Antrenman yapacak uygun saha yok ancak kendisi doğuştan antrenmanlı. Antrenmansız bile çok iyi performans sergiliyor" diye konuştu.

Toprak'ın kendisi gibi motosiklet yarışçısı olan 'Tek Teker Arif' lakaplı babası Arif Razgatlıoğlu da oğlunun yaptığı gösterinin ardında kendi etrafından dönüş yaparak motosikletçiler tarafından 'teker yakma' olarak ifade edilen şovu yaptı.