Alanya'da tatil yaptığı sırada Alekssandra Krillova ile birlikte olan ve bu ilişkisini 7 yıldan bu yana sürdüren Ahmet G., evli olduğunu gizlediği Rus sevgilisi tarafından şantajla suçlandı. Rusya'da, Türkiye'nin Petersburg Konsolosluğu'na başvuran Alekssandra Krillova, 7 yıldan bu yana birlikte olduğu Ahmet G. ile Türkiye'de 8 kez buluştuğunu, son gelişinde 13 yıldan bu yana evli olduğunu öğrendiğini söyledi. Ahmet G., bunun üzerine tartıştıklarını, sevgilisinin ilişki sırasında çekilmiş fotoğraf ve görüntülerle kendisine tehdit ve şantajda bulunduğunu iddia etti. Konsolosluğun şikayeti, Dışişleri Bakanlığı aracılığıyla Alanya Emniyet Müdürlüğü'ne bildirmesi üzerine Ahmet G., Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği tarafından Güllerpınarı Mahallesi Yenilmez Caddesi'ndeki evinde bu sabah gözaltına alındı. Evde yapılan aramalarda bulunan hafıza kartları ve cep telefonları ile bilgisayar kasasına incelenmek üzere el konuldu.

Gözaltına alınan Ahmet G., ilişki sırasındaki söz konusu fotoğraf ve video görüntüleri kendisinin değil Alekssandra Krillova'nın çektiğini iddia etti. Ahmet G. sevgilisinin son gelişinde, 5 aydan fazla kalacağını belirterek, kendisine ev tutmasını istediğini, bunun üzerine ev kiralayarak 5 bin dolar masraf yaptığını savundu. Ahmet G., ifadesinde şunları söyledi:

"Rusya'dan geldi ve kiraladığımız evde 10 gün kaldı. Bu sırada 13 yıldır evli ve 1 çocuk babası olduğumu söyledim. Bunun üzerine tartıştık. Evin masrafları için vereceği paranın 1400 dolarını ödedi, kalanını vermedi. Paranın kalanının ödenmemesi üzerine Krillova'nın ablası Katya'ya e-mail yazarak, 'Alekssandra'nın uygunsuz görüntüleri var, paramı göndermezse rezil ederim' dedim. İnandırıcı olması için daha önceden birlikte cinsel ilişkiye girerken çekilmiş video görüntüsünü gönderdim. Aynı görüntülerin kendisinde de olduğunu söyledi. Paramı yine göndermeyince bu kez Alekssandra Krillova'nın ayna karşısında çekilmiş çıplak fotoğrafları ile video görüntülerini e-mail olarak gönderip borcunu ödemezse görüntüleri akrabalarına da göndereceğimi ve internette yayınlayacağını belirttim. Bu görüntüleri ben değil Alekssandra Krıllova'nın kendisi Alanya'da biz birlikteyken çekip internetten bana gönderdi. Yaptığımdan pişmanım."

Ahmet G.'nin sorgusu sürüyor.