Olay İlkadım İlçesi'nde yaklaşık 3 ay önce meydana geldi. İddiaya göre Rize'de oturan M.H. cinsel tacize uğradıktan sonra, olayı unutması için annesi 36 yaşındaki B.H. tarafından tatil için Samsun'a getirildi. B.H., Samsun'da ilkokuldan sınıf arkadaşı Adem T.'nin kızkardeşi 42 yaşındaki S.T.'nin evinde kalmaya başladı. İddiaya göre Adem T., kamyonetle gezmeye çıkardığı M.H.'yi ıssız bir yere götürerek zorla ters ilişkiye girdi. Daha sonra da iddiaya göre kızın rızasıyla ters ilişkiye devam etti. 

RİZE'YE DÖNÜNCE ANNESİNE ANLATTI

Rize'ye dönen M.H. başından geçenleri annesine anlatınca ailesi polise giderek şikayette bulundu. Şikayet ardından Adem T. polis tarafından  gözaltına alındı. Bugün adliyeye sevk edilen Adem T. ifadesinde kendini şöyle savundu:

"M.H.'nin annesi benim ilkokuldan sınıf arkadaşımdır ve kızkardeşimde kalıyorlardı. orada karşılaştık. Benim cep telefonumun numarasını kız kardeşimden almışlar. M.H. beni cep telefonumdan aradı. Canının sıkıldığını ve konuşmak istediğini söyledi. Rize'de tacize uğradığını da öğrenmiştim. Buluşup benim kamyonetimle gezdik. Ne kamyonetimde, ne de başka bir yerde rızasıyla veya zorla ters ilişkiye girip elle taciz etmedim. Niye böyle iddialarda bulunuyorlar anlamış değilim. Rize'deki taciz olayıyla ilgili tazminat almak için uğraşıyorlarmış. Bana da bu suçlamayı yaparak para istiyor olabilirler. Suçsuzum."

Adem T., nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.



HÇ(İS/COŞ)