Dün saat 20.00 sıralarında Bergama’ya bağlı Küçükkaya Köyü’ndeki müzikholde çıkan kavgada S.I. bıçaklanarak yaralandı. İddiaya göre, müzikholün sahipleri ile husumetli olduğu öğrenilen S.I.’nın olayı duyan ağabeyleri A.I., V.I. ve R.I. da müzikhole gitti. Tekrar alevlenen kavgada, S.I.’nın üç ağabeyi de pompalı tüfek ve kurusıkıdan dönüştürme tabanca ile çeşitli yerlerinden yaralandı. S.I. ve ağabeyleri Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı.

Olayın ardından yanlarında güvenlik görevlisi olarak çalışan akrabaları da alarak hastaye giden müzikhol işletmecileri ile yaralanan 4 kişinin yakınları arasında tekrar kavga başladı. Hastane çalışanlarının diğer oda ve tuvaletlere kaçarak kendilerini kilitlediği silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada, A.A., U.A., S.G. E.E., A.E., F.I. ile kavgayı ayırmaya çalışan polis memuru O.A. çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olaylarda yaralanan 4’ü ağır 11 kişi, İzmir’deki Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ege Üniversitesi Hastanesi ile Karşıyaka Devlet Hastaneleri’ne sevk edildi. Jandarma olayın ardından kavgaya karıştıkları ileri sürülen 6 kişiyi gözaltına aldı. Jandarma, olayın daha fazla büyüme ihtimali üzerine bölgede 50 kişilik Çevik Kuvvet ekibi ve 1 panzer ile önlem aldı.