İlk haberimizde vurulan kişinin öldüğü yer almıştır. Yaralı olduğu anlaşıldığından haberimizi düzeltip yeniden veriyoruz.

----------

YENİDEN



Özgür YILMAZ/ALANYA (Antalya), - ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde komşu 2 restoran sahibi arasında rekabet yüzünden çıkan kavgada, 27 yaşındaki Savaş G., komşusu 34 yaşındaki Ahmet Gül'ü tabancayla sağ omzundan vurup yaraladı.

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Saray Mahallesi Şirinevler Sokak'ta meydana geldi. Aralarında daha önceden anlaşmazlık bulunan restoran işletmecisi Ahmet Gül, fiyatları düşük tuttuğu gerekçesiyle yanındaki restoran işletmecisi Savaş G. ile tartıştı. Taraflar arasındaki tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Çevredekilerin müdahale etmesiyle taraflar ayrıldı.

Kısa süre sonra Savaş G., yanına arkadaşları 31 yaşındaki Cengiz Ç. ve 26 yaşındaki İsmet Ö.'yü de alarak Ahmet Gül'ün restoranına gitti. Savaş G., yanında getirdiği tabancayla tek el ateş ederek Ahmet Gül'ü sağ omzundan vurdu. Savaş G. ve yanındakiler olay yerinden ayrıldı. Haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ahmet Gül, Özel Anadolu Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Cengiz Ç. ve İsmet Ö.'yü kısa süre sonra gözaltına alırken, Savaş G. ise gece yarısı kendisine ait restoranda yakalandı. Polis, olayda kullanılan ruhsatsız tabancayı da ele geçirdi. Gözaltına alınan 3 şüphelinin polisteki sorgusu sürüyor.