İzmit, İstanbul, Antalya, Kahramanmaraş ve Ankara'da yaptığı otelleriyle turizm sektörüne giren Başaran Grup, Bodrum'da ilk otelini 21 Temmuz'da açacak. Ramada otellerinin arasında resort konseptiyle açılacak 'Ramada Resort Bodrum'un açılışına dünyaca ünlü Cezayir asıllı Fransız şarkıcı Enrico Macias da katılacak.

Beş yıldızlı bir oteli satın alarak yeni görünüm kazandıran Başaran Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Başaran, 20 milyon dolar harcadıklarını belirtti. Türkiye'de ilk kez resort otelciliğe girdiklerini belirten Hüseyin Başaran, “Grup olarak, gıda, finans, enerji ve mega yat üretimi alanlarında Türkiye'de söz sahibiyiz. Türkiye'de turizm sektörü büyüyerek devam ediyor. Biz de bu sektöre yeni girmiş bir grup olarak Ramada otellerinin arasında ilk resort otelimizi Bodrum'da açıyoruz. Modern bir tarzla Bodrum'un tipik mimarisini birleştiren otelimiz, yaz kış hizmet verecek. Kademeli yapısıyla farklı mekanlarda aynı anda eğlence ve dinlence imkanları sağlayan Ramada Resort Bodrum'un açılışına dünyaca ünlü şarkıcı Enrico Macias katılarak konser verecek” dedi.



SŞ(İÖ/AAA)




---------- KUTU ---------



Otelin özellikleri



RAMADA Resort Bodrum, dünya mutfağından lezzetler sunacak. Ramada Resort Bodrum'da sushi bar, pizza ve pide fırını da hizmet verecek. Otelde, canlı müzik ve DJ eşliğinde keyif alınabilecek barlar yer alıyor. Bağımsız balo ve toplantı salonu bulunan Ramada Resort Bodrum'da, açık havuz, 2 bin 500 metrekare alanda kapalı havuz, hamam, sauna, buhar odası, solaryum konukların hizmetinde olacak. Konuklar fitness, sguash, spinning ve pilates yapabilecek. Ramada Resort Bodrum 107 odası ve 200 araçlık kapalı otoparkıyla hizmet verecek.