Merkez Osmangazi İlçesi Altıparmak Caddesi'ndeki Burç Apartmanı'nda bir kişinin tabanca ile vurulduğu ihbarını alan polis, kısa sürede belirtilen adrese geldi. 6 katlı apartmanda bulunan 15 dairenin kapısını çalan polis, "Pardon, rahatsız ettik. Sizin evde silahla vurulan var mı ? " diye sordu. 

DİKİŞ ATMASINI BİLİYOR  MUSUNUZ ?

Binada organizasyon işi yapılan bir büronun kapalı olduğunu tespit eden polis, doktor muayenehanesinde çalışan sekreterin yarı çıplak bir kişinin yanına gelip, 'dikiş atmasını biliyor musunuz' diye sorduğunu ve polise haber verilmesini istediğini söylemesi üzerine çevredeki önlemlerini artırdı. Binanın girişini kesen ve eşyaların konulduğu depoları da kontrol eden polis, yaralıyı bulamadı. Polis binadan çıkma hazırlığı yaparken, ayağı aksayan bir kişi yanlarına geldi. 

TABANCA İLE VURDU

Binadaki büroda organizasyon işi yaptığını ve adının Salih Atik olduğunu söyleyen yaralı, Turgay adlı bir kişinin kız arkadaşı yüzünden kendisini sürekli rahatsız ettiğini, bugün de bürosuna gelerek, tartışmanın ardından tabanca ile kasığından vurduğunu anlattı. Atik, saldırının ardından yere düştüğünü saldırganın da kaçtığını söyledi. Korkudan olay yerinden uzaklaştığını belirten Atik, Turgay adlı saldırgandan şikayetçi olduğunu belirterek, polise telefonunu verdi. 

Yaralı Atik, çağrılan ambulansla Muradiye Devlet Hastanesi'ne gönderilirrken, kaçan saldırganın bulunması için çalışma başlatıldı.