İKİ GÜN İÇİNDE AÇIKLANACAK


İbrahim Polat oğlu Murat Polat ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'le birlikte kameraların karşısına geçti. Polat kimsenin burnunun kanamamış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ortaya çıkan maddi zararın önemli olmadığını söyledi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili bir soruya yanıt veren Murat Polat da, çalışmaların sürdüğünü iki gün içinde bir yangının çıkış sebebini bir rapor halinde kamuoyuna duyuralacaklarını söyledi.


BİNANIN İÇİNDEN GÖRÜNTÜLER


Bu arada yangının çıkış sebebiyle ilgili araştırmayı üstlenin Beyoğlu İtfaiyesi'nin raporunu tamamlamak üzere olduğu öğrenildi. İtfaiyenin bugün yapılan son incelemelerin ardından nihai raporu tamamlayacağı kaydedildi. İlk bulgular doğrultusunda yangının binanın girişinde bulunan bir banka şubesinin klima sisteminde ortaya çıkan bir kıvılcımdan kaynaklandığı ifade ediliyor.


Bu arada yangından hiç zarar görmeyen bina içininin basın mensupları tarafından görüntülenmesine izin verilmedi. Murat Polat'a yangını kendi kendine söndüren akıllı sistemi görüntülemek istediklerini söyleyen haberciler olumsuz yanıtla karşılaştı. Polat iki gün içinde bina içinde bir basın bilgilendirilmesinin yapılacağını söyledi.