Yaşam Koçu Yeşim Duman, sahibi olduğu Shivani Yoga Center'ın eğitmenleri Murat Köylü ve Maria Friis ile birlikte Galip Dere Plajı'nda yoga yaparak hafta sonu düzenleyecekleri yoga aktivitesine halkı davet etti. Her cumartesi- pazar saat 12.00'da Galip Dere Plajı'nda düzenlenecek etkinliğe kadınları eşleriyle birlikte katılmaya davet eden Duman, bedensel ve zihinsel sağlık gelişimine önem veren herkesin bu aktiviteden yararlanması gerektiğini söyledi.

Hava şartları uygun olduğu sürece plajda yoga yapacaklarını dile getiren Duman, "Bu aktiviteyi 'kadına şiddete son' sloganıyla başlattık. Sinirli eşler stresten uzak, doğada egzersiz ve meditasyon yaparak sağlıklı nefes almayı öğrenecek. Özgüvenimizi güçlendirerek kendimizi yeniden seveceğiz" dedi.

Duman, kilo vermek isteyen kadınlara da çağrıda bulundu. Duman, "Doğru ve sağlıklı nefes ile özel egzersizlerle de kilo verebilirsiniz. Bilimsel olarak da bu ispatlandı. Sigarayı bırakmak isteyenleri de davet ediyorum. Doğada kendinizle barışmak ve rahatlamak için, 'kadına şiddete son' demek için tüm kadınları eşleriyle birlikte bekliyorum" diye konuştu.