Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi, Yenipetekciler Sitesi D Blok Kat 1'de saat 02.00 sıralarında meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti.


İşçi olarak çalıştığı bir kimya fabrikasından çıkarıldığı için bunalıma giren Sezer Yılmaz, 4 yıl önce Çanakkale’de tanıştığı ve kaçarak evlendiği Beyza Yılmaz’ın sosyal paylaşım sitesi olan Facebook’ta sayfa açtığını öğrendi. Bunun üzerine Sezer Yılmaz ile Beyza Yılmaz arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmanın ardından tabancasını çeken Sezer Yılmaz, iki çocuğunun annesi Beyza Yılmaz’a doğru ateş etmeye başladı. Kalbine 2, başına 1 kurşun isabet eden Beyza Yılmaz, çocuklarının gözleri önünde hayatını kaybetti. Kaçmaya çalışan Sezer Yılmaz devriye görevi yapan polisler tarafından caddede yakalandı.


Silah sesleri üzerine koşan komşuları kanlar içinde gördükleri Beyza Yılmaz için ambulans istedi. Gelen sağlık ekipleri Beyza Yılmaz’ın öldüğünü belirledi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Beyza Yılmaz’ın cesedi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Komşuları, Yılmaz çiftinin sık sık tartıştıkları ve 1 ve 3 yaşlarında iki kızları olduğu için her seferinde boşanmaktan vazgeçtiklerini söyledi.


Beyza Yılmaz'ın babası Süleyman Topçu, gözyaşları dökerek “Bu devletin psikologları var. İşyerinde sorun yaşıyorsa gidip tedavi olmalıydı. Geçinemiyorlarsa boşansalardı. Benim evladımı öldürmesine neden yoktu. Allah kimseye evlat acısı tattırmasın. Birazdan annesi de burada olacak ben ona kızının öldüğünü nasıl söyleyebilirim” dedi.

 


SK (MK) (FOTOĞRAF)