"Her şeyi anlatacağım, madem öyle hepimiz bilelim" diyen organize suç örgütü lideri Sedat Peker, AKP Milletvekili Tolga Ağar'ın cinsel saldırısına maruz bırakıldığını söyleyerek şikayetçi olduktan bir gün sonra evinde ölü bulunan gazetecilik öğrencisi Yeldana Kaharman'a ilişkin konuştu.

Peker, "Mehmet Ağar'ın oğlunu tecavüzden şikâyet eden kadın ertesi gün ölü bulundu" dedi. Emir Sarıgül'ün evinde yaşanan bir olayı da aktaran Peker, "Tolga Ağar ateş etti, Emir Sarıgül'ün şoförü cezaevine girdi" diye konuştu.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, kendisine yönelik operasyonların ardından "Şahsıma yapılan kanunsuzlukların taşeronu Mehmet Ağar ve Pelikancılardır" diyerek bir video çekmiş ve yeni videolar çekeceğini söylemişti. Bugün "Mehmet Ağar ve Pelikancıların gerçek yüzü" başlığıyla ikinci bir video yayınlayan Peker, Elazığ’da 2019 yılında AKP Milletvekili Tolga Ağar’ın evine gittikten bir gün sonra şüpheli bir şekilde ölü bulunan gazeteci Yeldana Kaharman'a ilişkin konuştu.

'HERKES BİLİYOR KİMSE SESİNİ AÇMIYOR'

Peker, "Tolga Ağar'ın bir kız arkadaşı var Kırgız ya da Kazak uyruklu. Kızcağız jandarmaya gidiyor, Tolga Ağar bana tecavüz etti diye. Kız şikayet ediyor. Daha sonra kızı helikopterle aldırıyorlar. Kız ertesi gün ölü bulunuyor. Orada bir garipcağız öldü, herkes biliyor kimse sesini açmıyor" dedi.

Almanya'dan Türkiye'ye giden esrar sınırda ele geçirildi Almanya'dan Türkiye'ye giden esrar sınırda ele geçirildi

"Bu operasyonun şifreleri var. Özellikle bayan polis getirmediler, beni küçültmek istediler. Beni tanıyamamış olmanız benim değil, bu organizasyonu yönlendiren Mehmet Ağar ve Pelikancıların ayıbıdır. Ben aklımı tatile yolladım, aslanın inine giriyorsan parçalanmayı göze alacaksın" şeklinde konuştu.

'AĞAR ATEŞ ETTİ, SARIGÜL'ÜN ŞOFÖRÜ CEZAEVİNE GİRDİ'

Peker, "Her şeyi anlatacağım, madem öyle hepimiz bilelim. Her şeyi anlatacağım, içime dert oldu" diyerek şunları anlattı:

"Nusret diye bir kardeşimiz var etçi. Konunun diğer kahramanı Mehmet Ağar Bey'in oğlu Tolga Ağar. Yanında kız arkadaşı, Emir Sarıgül'ün evine geliyorlar Beykoz Konakları'nda. Onun bir alt sokağında da Mehmet Ağar Bey'in evi var. Ağar'ın yanında da Sezgin Baran Korkmaz var. Sarıgül'ün evinde birlikte kokain içiyorlar. Tolga Ağar Nusret'e telefon ediyor, "Akıllı ol" diyor. Nusret de küfür etmeye başlıyor.

Ardından Tolga Ağar öfkelenerek ateş ediyor. Sesi duyan Mustafa Sarıgül ve Sezgin Baran Korkmaz yukarı geliyorlar. Sarıgül, "Gereğini yapın" diyor. O gün orada ayrıca İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cevdet Hürol var. Sururi Saydam, Beykoz'dan sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı. Sunay Balıklıkaya, C Bölge Müdürü, şu an emekli. Bu müdürlerimiz de orada. İl Emniyet Müdürü işlem yapacağız diyor. Mehmet Ağar ve Tolga Ağar engelliyor. Sonucunda Emir Sarıgül'ün şoförüne tek el ateş ettiriliyor ve arkadaş cezaevine gidiyor."

"Tolga Ağar'ın bir kız arkadaşı var Kırgız ya da Kazak uyruklu. Kızcağız jandarmaya gidiyor, Tolga Ağar bana tecavüz etti diye. Kız şikayet ediyor. Daha sonra kızı helikopterle aldırıyorlar. Kız ertesi gün ölü bulunuyor. Orada bir garipcağız öldü, herkes biliyor kimse sesini açmıyor."