Kaza, dün saat 17.00 sıralarında Yeni mahalle Zincirlikuyu Caddesi'nde meydana geldi. Bayır aşağı patenle kayan Yunus Çakır, kontrolü yitirince hareket halindeki 32 yaşındaki Dilek Kahveci'nin kullandığı 36 FD 614 plakalı otomobilin arka sol kısmına çarptıktan sonra aracın altına girdi. Ağır yaralanan Çakır, kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi ardından ambulans ile İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Talihsiz çocuk doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Fatih İlköğretim Okulu öğrencisi Yunus Çakır'ın cenazesi bugün öğle saatlerinde kılınan namazı ardından Alanyurt Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Fatih İlköğretim Okulu 6-A sınıfında eğitim gören kaza kurbanı Yunus Çakır'ın sınıf arkadaşları da sırasının üzerine bir demet çiçek ve "Yunus seni hiç unutmayacağız" yazısı bıraktı.

Yunus Çakır'ın Türkçe öğretmeni Onur Tepegöz ise, acı haberi almanın büyük üzüntüsünü yaşadıklarını kaydederek, "Yunus, oldukça başarılı bir öğrenciydi. Çok sessizdi kimseye zarar vermezdi. Değer verdiğimiz öğrenciler arasındaydı. Dikkatsizlik sonucunda yaşanan acı bir olay yaşandı. Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar dilerim" dedi.

Yunus Çakır'ın cenazesi, Yenimahalle'de kılınan cenaze namazı ardından Alanyurt Belde Mezarlığı'nda toprağa verildi.



SA(FK/İD)