Feride Mügecan Torinç, köpeği Papper'i Atatürk Parkı'nda gezdirirken, zemin düzeyindeki süs havuzlarının arasında dolaştı. Bu sırada geri yürüyen Torinç, farkında olmadan fıskiyenin üzerine bastı. Torinç'in ağırlığını taşıyamayan mermer kırıldı. Torinç'in bacağı bileğine kadar çukura girdi. Kırılan mermerin keskin kenarı da Torinç'in sağ bacağını kesti.

Bir anda kanlar içinde kalan Torinç'in yardımına çevrede bulunanlar yetişti. Çukurdan çıkartılan Torinç, çağrılan ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Mügecan Torinç'in bacağına 25 dikiş atıldı. Yürümekte zorlanan Torinç, başına gelenlerden Büyükşehir Belediyesi'nin Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nü sorumlu tuttu. Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayet dilekçesi vererek sorumluların cezalandırılmasını isteyen Torinç, şöyle dedi:

"Milli badminton sporcusuyum. Bu hafta uluslararası karşılaşmam vardı. Yaralandığım için maçlara gidemedim. Ayrıca olaydan 3 gün sonra gittiğimde aynı taş kırık vaziyette duruyordu. Bu kadar sorumsuzluk olmaz. O parka çocuklar da gidiyor. Benim bacağım yaralandı, çocuklar düşüp hayatını bile kaybedebilir."

Torinç'in şikayeti üzerine Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.