Çorlu’da büfe işletmeciliği yapan Arda Durlu, 3 gün önce oturmak için gittiği parkta bir cüzdan buldu. İçerisinde 2 bin 850 olduğunu gören Durlu, çevrede cüzdanın sahibi aradı ancak bulamadı. Cüzdan içerisinde İsmail Yalçın’a ait bir kimlik gören Arda Durlu üzerindeki bilgilerden Yalçın’ın Muratlı İlçesi’ne bağlı Balabanlı Köyü’nde yaşadığını öğrendi. Köy Muhtarını arayarak İsmail Yalçın’a ait cüzdan bulduğunu söyleyen Durlu, Yalçın’ın Çorlu’daki büfesine gelerek cüzdanını teslim alabileceğini söyledi.

Cüzdanını düşüren İsmail Yalçın ise parası ve kredi kartlarının bulunmasına sevinerek Çorlu’da Arda Durlu’nun işlettiği büfeye geldi. Çorlu’daki bazı işlerini hallettikten sonra evine geldiğinde cüzdanının olmadığını fark ettiğini belirten Yalçın şunları söyledi:

"Gece yarısı o bankta arkadaşlarımla oturdum. Cüzdanımın düştüğünü fark etmedim. Köye geldiğimde cüzdanımın cebimde olmadığını fark ettim ve hemen Çorlu'ya geri geldim ama bütün aramalarım sonuçsuz kaldı. Daha sonra muhtar beni arayarak Arda Durla’nın cüzdanımı bulduğunu söyledi. Cüzdanımda 2 bin 850 liram vardı. Kartlarım ve resmi belgelerim vardı, hepsini teslim aldım kendisine çok teşekkür ediyorum."

'KİM OLSA AYNISINI YAPARDI'

Cüzdanı bulduktan sonra içinde yüklü para olduğunu görünce sahibine ulaşmak için büyük çaba sarf ettiğini belirten Arda Durla da,"Benim yerimde kim olsa aynısını yapardı. Üç gün boyunca uğraştım ve cüzdanın sahibini buldum mutluyum" diye konuştu.



MY(LK/COŞ)